David Guetta populärast på facebook

david-guetta

2013 har minst sagt startat bra för David Guetta. Hans singel ”Titanium” har sålts i över 1 miljon exemplar i UK, han har nått över 1 miljard views på sina videos på Vevo, nya singeln ”Play Hard” har precis släppts och hans fans på Facebook är nu uppe i den helt fantastiska siffran 40 miljoner.

Denna milstolpe gör att han är en av de mest populära personerna på Facebook och nummer 17 bland musiker på nätverket ihop med 8 miljoner följare på Twitter. Guetta är den högst rankade DJ’n på listan vilket är ännu ett framsteg för både Guetta och elektronisk dansmusik och publiken växer för varje dag. http://www.davidguetta.com

För att fira detta ihop med alla sina 40 miljoner fans ger Guetta bort en gratis download på R3hab’s remix av “Play Hard”, du hittar den här.

Guettas senaste album ”Nothing But The Beat” har nått platinastatus i Sverige och han besökte oss senast i somras under Summerburst i Stockholm. Det dröjer inte länge förrän han är tillbaka på svensk mark igen, denna gång intar Guetta Summerburst i Göteborg.

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.