Rebecca & Fiona släpper nya musikvideon “Candy Love”

Rebecca-Fiona-Candy-Love-2014
Grammisbelönade DJ-duon Rebecca & Fiona har med sitt guldsäljande debutalbum I Love You, Man tagit världen med storm. De har turnerat flitigt sen 2011 över världens alla kontinenter och gästat mer eller mindre varenda större klubb i världen och spelat på internationella festivaler som Tomorrowland och EDC i Las Vegas, New York och Chicago. Inför årets Grammis-gala som går av stapeln den 19 februari är de nominerade i kategorin Årets electro/dans.

Nu är Rebecca & Fiona tillbaka med uppföljningsalbumet Beauty Is Pain samtidigt som de är aktuella med en Nordamerika-turné, där stopp väntas på stora scenen på festivalen Ultra i Miami och South by Southwest i Austin. Uppföljningsalbumet är resultatet av två års musikskapande som främst tagit form i duons studio under förra hösten. Jämfört med debuten så beskrivs detta album som en mer sammanhållen berättelse där låtarna samspelar med varandra på ett mer enhetligt sätt.

Beauty Is Pain visar prov på duons förfinade färdigheter i producentrollen och bottnar i ett budskap om självständighet och ”empowerment” för de som känner sig osäkra eller annorlunda. Albumet omfattar en mängd olika genrer, där popen är den röda tråden som mixas upp med influenser av EDM, rave och indie.

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.