Justin Timberlake till Stockholm

JT - Press Photo 2 (Credit Tom Munro RCA R.JPG

The President of Pop, Justin Timberlake, offentliggör att ”The 20/20 Experience World Tour” fortsätter till Europa med start den 30 mars. Efter att ha dominerat listorna 2013 med släppet av ”The 20/20 Experience” och nu ”The 20/20 Experience – 2 of 2”, bjuder Timberlake fansen på sin fantastiska live show genom en global turné.

Vi är enormt glada att hälsa Justin Timberlake välkommen till Stockholm och Tele2 Arena lördagen den 10 maj. Biljetterna släpps måndag den 14 oktober kl 9.00! 10 maj 2014 – Tele2 Arena, Stockholm

Albumet ”The 20/20 Experience” har fått mycket bra recensioner och är det bäst säljande albumet i år, med över 3,5 miljon sålda exemplar hittills. Albumet är det bäst säljande albumet på så kort tid av en manlig artist de senaste fem åren, och digitalt har ingen manlig artist sålt så mycket någonsin på så kort tid i USA. ”The 20/20 Experience” låg etta i tre veckor på Billboards Top 200 och i 10 veckor på Billboards R&B Album Chart. Bara första veckan efter att albumet släppts så hade de 10 låtarna på albumet tillsammans sålt otroliga 6,2 miljoner exemplar digitalt, bara i USA. Albumet har sålt platina i tre andra länder och sålt guld i nio andra länder. Singeln ”TKO” gick direkt in på iTunes top 10 lista och har stannat där, detta i 17 länder.

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.