Video: Rebecca & Fiona – ClubTrekker

rebeccafiona650

Vi träffade Rebecca & Fiona som berättade om deras upplevelser och ger er deras bästa tips till Miamis uteliv! ClubTrekker är ett samarbete mellan Gorbys och Universal Music med ett tydligt uppdrag — att skapa Sveriges bästa och mest nyfikna guide till en klubbvärld i förändring.

Vilka är klubbarna, spellistorna och människorna som står ut i mängden? Var sker efterfesterna och hur tar man sig in? Vem är vem och vad gäller var? Jakten efter hemligheten bakom klubbscenen tar dig på en resa som bryter ny mark för att knäcka de lokala koderna — från Stockholm och Visby till Las Vegas och Ibiza.

Till vår hjälp ska vi skicka ut två guider för att titta noga bakom kulisserna. Här delar de med sig av material från klubbarna, musiken, dansgolven och profilerna. Allt utvärderas och uppdateras — och du är välkommen att hjälpa till med tips och specialuppdrag längs vägen.

För ClubTrekker är en resa i dubbel bemärkelse. Dels handlar det förstås om en faktisk resa mellan olika destinationer, men också om den upptäcktsresa som den elektroniska dansmusiken redan påbörjat — den som du redan är en del av, bidrar till och påverkar.

Med ClubTrekker fortsätter historien här och nu. Välkommen.

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.